VIDA NIAZIAN
(Heart med Coach)

Even voorstellen

Ik ben opgegroeid in chaos met grote C. Ik ben gevormd tijdens revolutie en oorlog gevolgd door een leven als vluchting. Daarom ben ik keer op keer getuige geweest van drastische, soms erg pijnlijke en altijd onbegrijpelijke keuzes die mensen kunnen maken! Zo werd "Waarom gedragen we ons zoals we ons gedragen?" mijn levensvraag. Nu 30 jaar later, na talloze studies, trainingen, boeken, toepassen en uitproberen, kan ik het omvatten! Dat geef ik graag door. Met mijn kleurrijke levenservaring en verhalen inspireer ik je om anders naar jezelf te kijken.
In mijn zoektocht naar het sleutel tot optimaal functioneren, kwam ik HeartMath tegen. Het was de laatste puzzelstuk in het vorming van het gedrag. We gedragen ons anders als we stress ervaren. HeartMath biedt de beste stressmanagement programma die ik tot nu toe ben tegengekomen.
Stressmanagement
Werkstress, slaapstress, voedingsstress, posttraumatische stress, informatiestress … Stress is de benaming voor een breed scala aan spanningen die we in het leven ervaren. Of je ineens in het donker wordt aangevallen (extern), of je op de bank ligt en je druk maakt over het gesprek met je baas (gedachten, emoties), je lichaam reageert op beiden hetzelfde. Je lichaam reageert automatisch op deze prikkels en maakt in beide gevallen diverse stoffen aan die er voor zorgen dat je alert kunt reageren op de (gevaar) situatie. Je zal herkennen dat je door stress soms bepaalde onprettige stressreacties in je lichaam ervaart. Verkrampte spieren, een stijve nek, rugpijn, hoofdpijn hartkloppingen zijn zo wat voorbeelden.

De kracht van ons Hart
Al duizenden jaren wordt in veel culturen vertelt dat de sleutel voor herstel van de harmonie tussen lichaam en geest in het hart ligt. Daarom vind ik het ook fascinerend om je ‘LIVE’ te kunnen laten zien hoe jou gedachten en emoties, jouw hart en je zenuwstelsel beïnvloeden. Dat kan makkelijk met HeartMath bio-feedback apparatuur waar in de eenvoud haar grote kracht ligt!
Het werkt eigenlijk als een spiegel en laat je direct op de monitor zien hoe jouw stemmingen en emotionele reacties op stress je hartritme beïnvloeden, die vervolgens effect hebben op je cognitieve prestaties, het leervermogen, je mentale helderheid en gezondheid en welzijn in het geheel.
Dit is een cruciaal kennis die in huidige maatschappij absoluut onmisbaar is. Ik nodig je van harte uit om je te verdiepen in hoe je stress kunt omzetten in persoonlijke en professionele effectiviteit, terwijl je gezondheid en welzijn verbetert!

Inschrijving bij de balie, kosten €15,-

Verhoog je veerkracht -individueel
Wil je jouw stress voor eens en altijd aanpakken?
De aanpak van stress schiet tekort. We bestrijden liever symptomen dan dat we ons afvragen waaróm één miljoen Nederlanders met burn-out klachten kampt. Wil jij leren wat stress precies inhoudt en hoe je in jouw leven vat op kan krijgen?
Met HeartMath leer je strategieën om je veerkracht te verhogen. Je leer hoe je consequent kunt navigeren door de hoogtepunten en dieptepunten die we allemaal ervaren. Deze onmisbare kennis en vaardigheden zullen je de rest van je leven helpen bij het bevorderen van een optimale emotionele en fysiologische gezondheid. Bovendien kun je met deze ervaring ook je geliefden instrueren om zich te kunnen beschermen in de huidige prikkel-rijke maatschappij.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Tarieven
Start sessie. Uitgebreide inventarisatie van je wensen en je doelstellingen, basis informatie overdracht over HeartMath, introductie en uitleg bio-feedback apparatuur inclusief een 0-meeting. De start sessie bedraagt € 120,-
Vervolg sessie. Naar behoefte kun je vervolg sessies boeken. Uit ervaring is gebleken dat je na 3 sessies, voldoende basis kennis en ervaring hebt om zelfstandig verder te kunnen groeien. Een vervolg sessie duurt 45 minuten en bedraagt € 85,-

Hart-intelligentie - groepstraining
Wil je de kracht van je hart ontdekken?
Mediteer je al jaren en merk je dat het moeilijk wordt om gecentreerd te zijn en te blijven? Dat je gedachten steeds vaker afdwalen of dat je soms in slaap valt? Veel mensen ervaren ‘downtime’ in meditatie. Je bent niet de enige. Onze wereld is onderhevig aan snelle veranderingen en wij passen ons steeds automatisch aan. In deze tijd is het essentieel om meer hart toe te voegen aan je oefeningen.
Met HeartMath leer je focussen op uw hartintentie – de wil van uw hart om zich te verbinden en vanuit bezieling je inspanningen meer kracht bij zetten. Hartfocus is als een poort naar nieuwe energie in je systeem, want hartfocus helpt bij het creëren van mentale, emotionele en lichamelijke balans.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Tarieven
Deze groepstraining wordt met regelmaat ingepland. Het duurt 3 uur en bedraagt € 175,- speciaal tarief voor Urban life health centre.
Het is inclusief een bio-feedback demonstratie en een gratis werkboek

Stress transformeren - groepstraining
Nieuwe manieren om met stress om te gaan.
Stress is alomtegenwoordig en het beïnvloedt de samenleving wereldwijd. Wij hebben ons onbewust aangepast aan deze ongezonde toestand.
Je leert in deze training de kracht van je hart te gebruiken om oude stress-producerende gewoontepatronen te veranderen. Te veel stress creëert overbelasting, verlaagt je creativiteit en je helderheid; ook pijn en negatieve attitudes nemen toe. Stress laat om snel verouderen en berooft ons van onze vitaliteit en het plezier in het leven.
Leer hoe je je veerkracht kunt vergroten, je emoties kunt regenereren en emotionele reserves kunt aanvullen. De sleutel tot het transformeren van stress ligt in ons hart! Kom naar de training en overtuig jezelf!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Tarieven
Deze groepstraining wordt met regelmaat ingepland. Het duurt 3 uur en bedraagt € 175,-
Het is inclusief een bio-feedback demonstratie en een gratis werkboek