RACHEL STOLWIJK
(Reiki)

Even voorstellen

Als klein kind werd ik me ervan bewust dat ik meer voelde en zag dan de mensen in mijn omgeving. Er liepen bijvoorbeeld (voor anderen overigens onzichtbare) mensen pratend door mijn slaapkamer en mijn speelgoed begon ‘s nachts uit zichzelf te bewegen. Voor mij leek dat vanzelfsprekend en helemaal niet eng. Ik ‘zag’ het ook als mensen iets anders dachten of andere bedoelingen hadden dan wat ze zeiden. Mijn moeder had dat al gauw door en durfde daar zelfs op te vertrouwen. Toch was ze stiekem wel blij dat naarmate ik wat ouder werd ik alsnog op een gewoon kind begon te lijken en de omgangscodes leerde om gewoon mee te doen en te overleven in de kinderjungle. Eenmaal op de lagere en middelbare school verdwenen de ongewone zaken wat naar de achtergrond. Deze kwamen weer terug na het afronden van mijn opleiding Reclame, Styling en Vormgeving.

Naast dat ik aan de slag ging in een bijna tegenovergestelde branche; de zeer commerciële en snelle reclamewereld, bleef ik me ook ontwikkelen op spiritueel gebied. Ik was benieuwd naar verhalen van andere mensen die soortgelijke ervaringen hadden. Dus zocht ik naar boeken die dit konden bevestigen en naar mogelijkheden om gelijkgestemden te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Dit heeft geresulteerd in een inmiddels bijna 25-jarige spirituele reis. In deze periode heb ik vele workshops en opleidingen op gebied van healing, reading en mediumschap gevolgd. Tijdens deze opleidingen heb ik vooral geleerd bij mijn eigen waarheid en vrijheid te blijven en me niet te laten beïnvloeden door regels. Dit heeft verdieping gegeven in mijn spirituele gaven en me weer leren vertrouwen op eigen inzichten en innerlijke wijs- en waarheid.

Uiteindelijk blijkt het werken in de reclamewereld (waar ik op projectbasis ook nog in werkzaam ben) en het energetische werk minder tegenstrijdig dan in eerste instantie gedacht. In dit verband gaat het uiteindelijk bij beide om Inspiratie en Communicatie. Inspiratie over het in verbinding (Liefde) zijn, waardoor de mooiste ingevingen kunnen ontstaan. Communicatie over het naar buiten brengen of in woorden uitdrukken van de Inspiratie. En dat proces blijft me erg fascineren.
De spirituele trainingen hebben bijgedragen aan een brede en toch ook verdiepende ontwikkeling, waardoor er een natuurlijke vorm van energetisch behandelen is ontstaan. Tijdens een Energetische of Reiki behandeling ontvang je precies wat je op dat moment nodig hebt en kan ik je inzicht geven in wat er speelt op (eventueel onbewust niveau) in je leven. Door dit te benoemen kan het, behalve inzicht geven, ook energie in beweging zetten en helpen met het oplossen van eventuele blokkades.

Bij een energetische behandeling maak ik, afhankelijk van wat op dat moment nodig is, gebruik van diverse healing technieken, waaronder Reiki, Aura healing/reading en trance healing. Het zijn holistische behandelingen waarbij wordt gewerkt aan balans in de vier pijlers van ULHC; Body, Brain, Heart & Inspiration. Bij de handopleggingen kan Body verlichting van pijn en stress ervaren, Brain tot diepe ontspanning komen, waardoor Inspiratie weer kan gaan stromen en Heart weer kan gaan voelen.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Optionele vermeldingen:
Vanaf 1995 getraind in Reik l en ll, Aura healing en reading, healing mediumschap en trance healing.
Of uitgebreid CV:
Juni 1995 - Reiki l
Okt. 1998 - Reiki II,
2001 - 2003 meerdaagse workshops Vitality, Innerlijk kind, Chi Gong en meditatie, contact met gidsen
dec. 2003/maart 2004 Basis intuitieve ontwikkeling I
April/Juli 2004 Basis intuitieve ontwikkeling ll
Sept/dec 2004 Aura Reading
April/Juli2005 Aura Healing
Sept. 2007 Mediumschap l Jacco Elken
2011 t/m 2014 3-jarige opleiding Academie voor mediumschap Naarden
2012 en 2013 verdiepingsweken mediumschap Arthur Findley college Stansted
2012 en 2013 meerdaagse workshops meditatie technieken, familie opstellingen, healing mediumschap en trance healing
Okt. 2016 verdiepingsweek mediumschap LevensCollege in Zwisterland
2016/2017 Module Mediumschap LevensCollege
Mei-juni 2017 Chakradance
Juni-Juli module l het nieuwe councelen LevensCollege
2017/2018 Trance Healing en Speaking
2018 De levensinitiaties LevensCollege