MONIKA MANNA
(Schoonheidsspecialiste gezichtsmassage)

Even voorstellen

Waarom ik gekozen heb voor het vak schoonheidsspecialist?
Ik was 19 toen ik in India ben gaan wonen. Ik had in Nederland een slechte gewoonte opgepakt, roken, die ik in India met mithai heb vervangen. Mithai zijn zoete delicatessen gemaakt van melk. Bingo, maar dat wist ik toen niet. (Melk en suiker zijn twee hoofdoorzaken van de overmatige aanmaak van talg.)
Mijn gezicht werd een broeiende bacterie hoop. Ik kon mijn hartslag in mijn wangen voelen. Mijn wangen waren getransformeerd naar harde pukkel ballen waar hitte vanaf sloeg en jeuk altijd aanwezig was. Ik schaamde mij en bedekte mijn gezicht zoveel mogelijk met mijn sari. Niet wetend dat zuurstof juist bacterie doodt en ik, door mijn gezicht te bedekken, het nog erger maakte. Ik had ook gehoord dat tandpasta puisten uitdroogt, dus smeerde ik tandpasta op mijn gezicht. De volgende ochtend werd ik met rode vlekken wakker (mensen met een vette huid hebben meestal ook een gevoelige huid).
Door mijn onwetendheid heb ik mijn gezichtshuid veel schade toegebracht. Gelukkig kwam ik bij een schoonheidsspecialiste terecht, die met Ayurvedische producten mijn huid enigszins weer in balans heeft gebracht. Ik was verkocht.

Gezichtsmassage

“Drukpuntenmassage:
Drukpuntenmassage/Shiatsu is een combinatie van acupressuur en manuele technieken. Drukpuntenmassage maakt gebruik van de 12 meridianen die in ons lichaam lopen. De meridianen staan in verbinding met onze organen en op die meridianen liggen weer allerlei meridiaan punten. Elk meridiaan punt is verbonden met een bepaalde emotie. Door tegelijkertijd op het pijnlijke punt te drukken en op je ademhaling te letten, lost de blokkade door inzicht van jouzelf in de problematiek op. Daardoor kom je weer in balans en dat voel je meteen!
Wat is het effect van drukpuntenmassage?
-werkt op de spijsvertering
-bevordert soepelere spieren
-verbeterd de lymfe-en bloedcirculatie
-reguleert de zenuwstelsel
-verhoogt vitaliteit en energie van het lichaam en geest

Bindweefselmassage voor lichaam en gezicht:
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De vaak pijnlijke maar zeer effectieve behandeling verhoogt de doorbloeding en de stofwisseling van de huid. Hierdoor is de huid instaat afvalstoffen sneller af te geven en voedzame stoffen beter op te nemen. Door de stevige massage handgrepen wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd.

Wat is het effect van bindweefselmassage?

-vermindering van rimpels, kraaipootjes en littekens.
-bevordering van celdeling
-Verstevigen en nieuwe aanmaak van bindweefsel
-verfijnt grove poriën
Bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect (12 behandelingen).

Jade steen face lift massage:
Jade steen werd door Keizerinnen in oud China gebruikt om de jeugdigheid van de huid te bewaren. Jadesteen is een steen met een hele hoge trilling. Het effect van een jadesteen massage is te vergelijken met dat van een bindweefselmassage. Het is een aangename, pijnloze facelift massage.