MAUREEN GOMES

Mijn naam is Maureen Gomes en ik ben (sport)masseuse en instructeur. Ik geef ontspannings- en stimulerende massages en een High Intensity Interval Training.
Ik werk overdag als adviseur in de Marketing & Communicatie, geef in de avonden diverse sportlessen bij fitnessclubs én massages bij een schoonheidsspecialiste. Alles wat ik doe, is omdat ik er blij van word. Blij om mensen te helpen, sterker te maken of om ze een fijn gevoel te geven. Daarom werk ik graag bij URBAN LIFE Health Centre. Ik wil jou ook iets geven, in de vorm van een massage of sportles. Ik hoop dat je met plezier mijn les volgt of je fijn voelt na een massage van mij!

Massages
Ik ben opgeleid en gediplomeerd als (sport)masseuse. Mijn massages zijn ontspannend/stimulerend. Misschien heb je ergens last van en wil je daar de aandacht op? Of misschien wil je je alleen dat relaxte gevoel en alle spanningen weg laten vloeien uit jouw lichaam? Het kan allemaal. Je kunt jouw nek/schouders, rug, benen en/of armen laten masseren. Je kunt kiezen voor een half uur (één lichaamsdeel) of een uur massage (meerdere lichaamsdelen mogelijk). Laat je mij weten wat jouw wensen zijn? Dan verwacht ik dat je met een heerlijk gevoel weggaat!

High Intensity Interval Training (HIIT)
In deze les train je een half uur heel intensief met mij. Je geeft alles wat je hebt waardoor je sneller fit wordt als je dit elke week doet. Je gebruikt in deze les alleen jouw lichaamsgewicht. We doen kracht- én conditionele oefeningen door elkaar. Dat maakt het intensief. Iedereen traint op haar eigen niveau. Maar ik probeer jou tot het uiterste van jouw kunnen te krijgen. Laat je mij weten of je blessures of bepaalde beperkingen hebt voor de les zodat ik daar rekening mee kan houden? Iedereen kan zo bij mij zijn conditie én kracht verbeteren en met een voldaan gevoel de zaal verlaten!