CHRISTIEN VAN GAELEN
(Letselschadejurist)

Even voorstellen

Christien van Gaelen-van den Boom, 55 jaar, letselschadejurist sinds 1990, aanvankelijk in loondienst en vanaf 2006 als zelfstandig ondernemer in de rol van belangenbehartiger van slachtoffers met letsel. In mijn werk staat de mens centraal en naast de juridische dienstverlening maakt dit mijn werk zo interessant en veelzijdig. Behalve als letselschadejurist haal ik ook als mediator en sinds 2017 als ACT-coach (Acceptance and Commitment Therapie) veel voldoening uit mijn werk. En als ondernemer blijft het een kwestie van overzicht houden, inspelen op veranderingen en vooral positief blijven en geloven in jezelf! Hierbij is mijn grote voorbeeld mijn lieve moeder, een trotse vrouw van Molukse komaf en zij zal altijd een bron van inspiratie blijven.

Ik ben sinds 2014 gelukkig getrouwd met Peter en we zijn als samengesteld gezin in Zoetermeer komen wonen in een heerlijk huis aan de Zoetermeerse Plassen samen met ons hondje Tommy. We hebben vier (stief-)kinderen, waarvan inmiddels alleen de jongste dochter Lisan van 16 nog thuis woont, de anderen kinderen studeren inmiddels. In mijn vrije tijd vind ik het leuk voor familie en vrienden Indonesisch te koken, weekendjes weg met mijn man en vrienden, wat cultuur snuiven en naast vrijwilligerswerk sporten op de sportschool, tennissen en hardlopen.

En sinds 2010 ook yoga, aanvankelijk voor de lenigheid maar gaandeweg kwam ik steeds meer tot de ontdekking dat yoga voorziet in een grotere behoefte die veel vrouwen en ook mannen herkennen als “iets fijns voor jezelf”. Het blijft immers een uitdaging in alle hectiek van het leven privé en werk te combineren en hierin de juiste balans te vinden. En zo heeft yoga voor mij een diepere betekenis gekregen en helpt het mij mindful en met (zelf-)compassie te genieten van de waardevolle dingen in het leven.

In 2017 kwam ik ULHC op het spoor en maakte ik kennis met een enthousiaste Linda. Haar passie voor haar Vitality Centre was overweldigend en al gauw inspireerde Linda mij nog bewuster met het thema gezondheid om te gaan. Werkend vanuit een holistische visie is ULHC een uniek platform met een eigentijdse dynamiek die mensen en bedrijven aantrekt en met warmte aan elkaar verbindt.
Ik voel me zeer vereerd als één van het Sterke-Vrouwen-Team ULMC te mogen steunen in het succesvol verder ontwikkelen van haar visie en missie. Mijn kennis en ervaring op met name het gebied van juridische dienstverlening zet ik van harte en met passie en enthousiasme in voor het energieke doel van ULMC: optimale realisatie van Happiness & Vitality.