Bibi Kleinegris
Othomoleculair therapeute
ORTHOMOLECULAIR

"Waarom de orthomoleculair geneeskundige aanpak?"

Bibi begon ooit als chemisch analiste in diverse regionale ziekenhuizen. Eind jaren tachtig ging Bibi werken bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie, pionier van de orthomoleculaire aanpak in Nederland. SOE beveelt Bibi aan als levend bloedanaliste en orthomoleculair therapeute. Ze bekwaamde zich verder door het volgen van de opleiding Biochemie aan het VIOW (Vlaams Instituut voor Orthomoleculaire Wetenschappen). Bovendien heeft Bibi zich jarenlang ingezet voor de behandeling van autistische kinderen wereldwijd met andere specialisten. Sinds ruim 20 jaar heeft Bibi haar eigen praktijk voor natuurlijke gezondheidszorg.
Bibi is lid van de Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen (LVNG).

Aanhoudende gezondheidsklachten, erfelijke aandoeningn en veroudering
- Heeft u te maken met lang aanhoudende gezondheidsklachten zoals:
Hart- en vaatziekten, darmklachten, longproblemeen, cholesterol of reuma?
- Heeft u misschien last van ‘vage’klachten, waar u maar niet van af komt zoals:
Voedselallergieenen, vermoeidheid, spierpijn, candida en ME, leer- en concentratieproblemen?
Of wilt u misschien pro-actief aan de slag om bekende erfelijkheidsaandoeningen, welvaartsziekten en klachten door veroudering zoveel mogelijk te voorkomen?

Andere behandeltrajecten hebben uw gezondheidsklachten niet afdoende verholpen
In geval van aanhoudende en of vage klachten bent u wellicht al meerdere malen gezien door een andere, reguliere behandelaar. Veel mensen ervaren dat vaak geen eenduidige oorzaak van hun klachten kan worden aangewezen en niet of onvoldoende verder worden geholpen. Soms worden medicijnen voorgeschreven, die de symptomen bestrijden, maar uw weerstand aantasten.

Alternatieve, werkbare analyse-methoden
Er zijn diverse analyse-methoden, die de belangrijkste medische gegevens van uw fysieke gezondheid wel zodanig in kaart kunnen bregen dat u effectief kan worden behandeld. Levend bloedanalyse brengt uw hormonen- en mineralenhuishouding in beeld en de oligoscan concentreert zich op de aanwezigheid van belastende, zware metalen. Deze methoden maken een behandeling op maat mogelijk, waarbij een aangepaste leefwijze en lichaamseigen (niet-synthetische) suppletie permanente resultaten kan opleveren. De effecten van de behandeling zijn doorgaans al na 2 maanden zichtbaar in het bloed en de cellen.

Opzienbare resultaten en vooruitgang
Deze orthomoleculaire aanpak resulteert in mijn praktijk al jarenlang in zowel fysieke als psychische enorme resultaten en vooruitgang bij de behandelden. Daarom blijven klanten trouw terugkomen voor een check en nabehandeling om de verworven gesteldheid te behouden.
Een verwijzing van een arts is niet nodig. In veel gevallen komen consulten deels voor vergoeding in aanmerking.